Tijdens de Dutch Nutritional Science Days presenteren jonge voedingsonderzoekers in Nederland hun werk aan Nederlandse voedingsonderzoekers. ​Drie promovendi die vergevorderd zijn met hun promotieonderzoek maken hierbij kans op de Foppe ten Hoor prijs. 
Linda presenteerde haar onderzoek over het effect van het eten van zuivelproducten, zoals kaas, melk en yoghurt, op vetten in het bloed. Uit eerder onderzoek is bekend dat hogere bloedwaarden van vetten uit zuivel (“zuivelvetten”), mogelijk leiden tot een lagere kans op hart- en vaatziekten en suikerziekte. Het was echter nog niet duidelijk of meer eten van zuivelproducten ook leidt tot hogere waarden van zuivelvetten in het bloed, of dat de hogere waarden van deze zuivelvetten in het bloed een gevolg zijn van de gezondere leefstijl van mensen die veel zuivel eten. De zuivelvetten kunnen ook via andere voedingsmiddelen gegeten worden of aangemaakt worden in het lichaam.
Linda heeft binnen een groep mensen bekeken wat de waarden van vetten in het bloed waren na een voeding met veel zuivelproducten. Dit is vergeleken met de waarden van vetten in het bloed van dezelfde mensen na een voeding met veel graanproducten en na een voeding met veel vleesproducten. Het eten van zuivelproducten blijkt inderdaad bepaalde zuivelvetten in het bloed te verhogen. ​