Terug

Stage Strategy & Operations – Health

Discipline: Public Health Startdatum: In overleg
Studiejaar: In overleg Taal: Nederlands
Niveau: Keuzestage Locatie: Extern UMC Utrecht
Looptijd: 12 weken Contact: phmstude@umcutrecht.nl

KPMG Strategy & Operations - Health is een ambitieus en een snelgroeiend onderdeel binnen KPMG. Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten bij het (meten en) verbeteren van de performance en/of het beheersbaar maken van (financiële) risico's. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.

De gezondheidszorg is sterk in beweging. Klanten worden kritischer en vragen om een efficiënte, effectieve en cliëntgerichte dienstverlening. Nieuwe wet- en regelgeving stelt tevens toenemende eisen aan betrouwbaarheid en transparantie. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer mogelijk is bieden kansen voor vernieuwing van de zorg. De gehele zorgsector krijgt te maken met dit ingrijpende veranderingsproces.

Wij zijn op zoek naar topstudenten die serieuze interesse hebben in een mogelijke loopbaan binnen 'KPMG Strategy & Operations - Health' na de studie en die daar tijdens hun studie al een vliegende start mee willen maken. 'KPMG Strategy & Operations - Health' biedt deze kans in de vorm van een meeloopstage. Wij hebben verschillende opdrachten waar je als stagiair mee aan de slag kan.