Terug

Studenten

Wij verzorgen bachelor-cursussen, (pre-)mastercursussen en het MSc Epidemiology programma. Ook bieden wij praktisch georiënteerd onderwijs in de vorm van begeleiding bij stages en scripties.

Bachelor

Wij verzorgen bachelor cursussen in verschillende onderwijsprogramma's van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht:

Masters

Wij verzorgen Master cursussen in verschillende onderwijsprogramma's zoals Geneeskunde en de international Master in Epidemiology. Deze master kun je ook online volgen via het onderwijsportaal Elevate, specialist op het gebied van online onderwijs met een duidelijke focus op ontwikkeling van de internationale gezondheidszorg.

Wij verzorgen daarnaast de Master Verplegingswetenschap. Om verzekerd te blijven van kwalitatief goede zorg en continuïteit daarvan is er voortdurend behoefte aan nieuwe kennis. Het Masterprogramma Verplegingswetenschap brengt inzichten uit de wetenschap en ervaringen uit de verpleegkundige praktijk bij elkaar.

Stages

Wij bieden allerlei stages in binnen- en buitenland aan. Zo kun je denken aan keuzestages, wetenschappelijke stages, BSAS/ASAS en stages voor SUMMA studenten.

De afdeling Public Health biedt het hele jaar wetenschappelijke stages onderzoeksstages, keuzecoschappen en BSAS/ASAS aan voor geneeskundestudenten in jaar 4, 5 en 6 en SUMMA studenten.